Bernardo Silva “Reject” Tawaran Tottenham

Jika Like & Share ke Media Sosial Anda

Bernardo Silva menolak perpindahan ke Tottenham Hotspur sebagai sebahagian daripada perjanjian yang berpotensi melibatkan Harry Kane ke Manchester City. Ini membuatkan bernardo silva telah membuat pilihan yang tepat.

 

 

The Athletic melaporkan bahawa pemain berusia 27 tahun itu tidak berniat untuk beralih ke Spurs dan sebaliknya akan berpindah ke Sepanyol.

 

Gred perpindahan: Man United mendapat A + untuk menandatangani Varane. Menjelang hari terakhir Lionel Messi di Barcelona dan bagaimana dia akhirnya bergabung dengan PSG. Pindahkan titik perbincangan tetingkap: Langkah terbaik sejauh ini? Pergerakan kejutan? Apa yang akan datang?

 

Dilaporkan dengan baik bahawa Pep Guardiola tertarik dengan perpindahan kapten England Kane tetapi CEO Tottenham Daniel Levy bertahan untuk penilaian yang tepat untuk penyerang itu. Sumber memberitahu ESPN bahawa Tottenham menghargai Kane, yang masih tinggal tiga tahun dalam kontraknya, dengan harga lebih dari 150 juta £.

 

Silva dilaporkan terlibat dalam tawaran pertama untuk Kane yang berusia 28 tahun yang kemudian ditolak. City telah memberitahukan bahawa pemain antarabangsa Portugal itu bebas untuk meninggalkan kelab setelah tinggal selama empat tahun sekiranya mereka mendapat tawaran yang sesuai.

 

Atletico Madrid adalah sebuah kelab yang telah lama dikaitkan dengan perpindahan Silva dan dikatakan masih berminat untuknya ketika mereka ingin meningkatkan barisan mereka untuk mempertahankan gelaran LaLiga yang mereka menangi musim lalu.

 

Sekiranya dia terus berada di kelab, waktu permainan mungkin terhad untuk Silva setelah kedatangan Jack Grealish yang bernilai £ 100 juta dari Aston Villa dengan pakaian Etihad masih ingin mengumpulkan dana di belakang gerakannya dan kemungkinan pergerakan Kane. – Malaysia Harian


Jika Like & Share ke Media Sosial Anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *