Bobby iKON – Berkahwin & Mempunyai Bayi ?

Kenyataan bobby ikon dalam twitter

Bobby iKON Akan Berkahwin & Mempunyai Bayi

Jika Like & Share ke Media Sosial Anda

Pada 20 Ogos, Bobby iKON mengumumkan kepada peminatnya di Instagram bahawa dia akan menjadi ayah bulan depan, dan dia akan mengikat hubungan dengan orang yang dia cintai.

Dia kemudian meminta maaf atas berita tiba-tiba dan kepada peminat yang merasa sakit hati atau bingung.

Lihat surat penuh Bobby di bawah.

“Helo, ini Bobby iKON.

Bobby iKON.

Saya ada sesuatu untuk diberitahu kepada semua orang hari ini, jadi saya berkongsi surat ini setelah banyak berfikir.

Saya telah berjanji untuk berkahwin dengan orang yang saya sayangi, dan saya akan menjadi bapa pada bulan September.

Saya gembira dapat mengalu-alukan ahli baru untuk keluarga saya, tetapi saya lebih menyesal kepada peminat saya yang akan merasa keliru kerana berita tiba-tiba saya.

Saya sepatutnya memberitahu anda mengenai perkara ini lebih awal, tetapi saya minta maaf atas kelewatan dalam berkongsi berita ini kerana saya sangat bimbangkan perkara ini.

Saya merasakan rasa tanggungjawab yang berat kerana saya merasakan banyak tekanan kepada orang-orang yang selalu menolong saya dan menyokong saya dengan sepenuh hati.

Saya dengan tulus meminta maaf kepada mereka yang telah terluka atau merasa sangat bingung dengan perkara ini.

Kepada ahli, peminat, dan ibu bapa iKON saya, orang-orang yang telah menjadi keperluan dalam hidup saya walaupun saya kekurangan, saya akan berusaha untuk menjadi orang yang tidak akan memalukan peminat atau ibu bapa saya.

Saya juga akan melakukan yang terbaik untuk tidak menjadi gangguan kepada peminat dan ahli iKON yang sedang menunggu aktiviti iKON. ” – Malaysia Harian.

Kenyataan bobby ikon dalam twitter

Dia menyatakan bahawa dia telah berjanji untuk menikahi pasangannya dan bahawa mereka mempunyai bayi dalam perjalanan. Bobby juga meminta maaf kepada peminatnya dan semua pihak yang menyokongnya atas berita tiba-tiba itu.

Bobby, atau Kim Ji-won, adalah rapper untuk kumpulan iKon di bawah YG Entertainment. Idola ini membuat penampilan sulungnya di bawah kumpulan pada tahun 2015 dengan Jenis Saya. Dia juga merupakan sebahagian daripada sub-unit duo MOBB, bersama dengan Song Min-ho WINNER.

Selepas pengumuman itu, banyak orang mula mengirim ucapan tahniah kepada Bobby dan menyiarkan kegembiraan mereka untuk masa depannya. – Malaysia Harian


Jika Like & Share ke Media Sosial Anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *