Jesy Nelson Bicara Muzik Solo, Little Mix

Jesy-Nelson-Meninggalkan-Little-Mix

Jely-Nelson-Meninggalkan-Little-Mix

Jika Like & Share ke Media Sosial Anda

Dalam isu ini, Jesy Nelson bercakap tentang meninggalkan Little Mix, pahlawan muziknya, makna di sebalik tatu, hari-hari awal Little Mix, pemindahan mereka ke RCA, muzik solo barunya, dan banyak lagi. 

Sorotan boleh didapati di bawah.

Pada hari-hari awalnya dengan Little Mix: “Ketika kami pertama kali disatukan, sebelum semua perkara TV. Kami semua tinggal di pub ibu Perrie di Essex dan, saya rasa untuk kita semua, itu adalah waktu yang paling ajaib.- Jesy Nelson.

Itu sangat baru dan kami tidak tahu apa yang akan berlaku. Kami baru sahaja bermimpi tentang apa yang kami sangka. Kami semua pergi ke Camden dan membeli pakaian yang sesuai. Tidak ada yang buruk. Semuanya baik. “

Mengenai perpindahan band ke RCA: “Itu hanya sedikit kerana kami menyukai seluruh pasukan kami. Ketika Little Mix bermula, dan untuk masa yang lama, kami sangat asli. 

Kami akan masuk dan menulis bersama, tetapi seiring bertambahnya usia dan menukar label, kami sedikit kehilangan hati di dalamnya. Kami diberi lagu dan saya membencinya. 

Saya seperti, ‘Saya tidak mahu berada di atas mereka – saya tidak suka lagu itu.’ Saya tidak pernah mahu menjadi artis yang mengeluarkan sesuatu yang tidak saya percayai. “

Jesy Nelson
Jelsy Nelson Meninggalkan Little Mix

Semasa meninggalkan Little Mix: “Saya melakukan video muzik dan mengalami serangan panik, dan itu cukup mental pada hari itu. Ya Tuhan, saya tidak benar-benar membicarakannya dan saya semakin marah. Maaf. Selepas video itu, saya baru kembali ke tempat yang sangat gelap dan akhirnya kembali ke hospital. Ketika itulah ibu saya berkata, ‘Tidak lebih.’ Saya sudah membuat keputusan. Kemudian gadis-gadis itu bercakap dengan Mum dan berkata, ‘Kami rasa Jesy harus keluar sekarang. Dia harus menjaga dirinya sendiri. ”

Anda boleh membaca artikel penuh di sini . Saya tidak pernah dapat membayangkan akan melalui perkara-perkara yang dilalui oleh bintang-bintang ini, tetapi semoga Jesy berada di tempat yang bagus sekarang. Dan, saya tidak sabar untuk mendengar muzik barunya!

Ringkasan – Malaysia Harian

Sumber Rujukan – Berita Harian | Harian Metro | Utusan Utama | Malaysiakini | Bernama


Jika Like & Share ke Media Sosial Anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *