Joy Red Velvet, R&B Korea Crush Berpacaran

Joy Red Velvet, R&B Korea Crushb Berpacaran
Jika Like & Share ke Media Sosial Anda

Terdapat pasangan selebriti baru dalam kancah muzik Korea Selatan. Joy dari kumpulan gadis K-pop Red Velvet dan penyanyi R&B Korea Crush menjalin hubungan. Kedai berita Korea melaporkan bahawa kedua-dua agensi artis mengesahkan mereka berpacaran.

Agensi tersebut menyatakan: “Mereka mempunyai hubungan senior-junior, tetapi mereka baru-baru ini mula berpacaran dengan perasaan baik antara satu sama lain.” – Joy Red Velvet, R&B Korea Crush

Gerai baru Sports Chosun memberitakan berita mengenai mereka bertarikh 23 Ogos, melaporkan bahawa hubungan mereka bermula setelah kolaborasi mereka di trek Mayday , yang dirilis pada Mei 2020. – Joy Red Velvet, R&B Korea Crush

Lagu yang digambarkan sebagai “single lockdown” oleh satu penerbitan, meneroka kekecewaan yang timbul kerana terperangkap di rumah sepanjang hari.

Joy Red Velvet, R&B Korea Crush
Joy Red Velvet, R&B Korea Crushb Berpacaran

Kedua penyanyi itu berkolaborasi dalam lagu ” Mayday ” pada bulan Mei tahun lalu, dan menurut Sports Chosun, mereka tetap berhubungan sesudahnya dan akhirnya mulai berpacaran.

Agensi Crush, P-NATION, bertindak balas dengan memberi komen, “Kami sedang memeriksa untuk melihat apakah laporan mereka berpacaran benar.”

Sementara itu, SM Entertainment belum menjawab pertanyaan wartawan.

Ringkasan – Malaysia Harian

Sumber Rujukan – Berita Harian | Harian Metro | Utusan Utama | Malaysiakini | Bernama | TheStar


Jika Like & Share ke Media Sosial Anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *