Laporan Sejarah Pasaran Saham, 5 Syarikat Teratas & Laporan Ramalan Trend Akan Datang menjelang 2027

Laporan Sejarah Perkongsian, Saham, 5 Syarikat Teratas & Laporan Ramalan Trend Akan Datang menjelang 2027

Jika Like & Share ke Media Sosial Anda

Skala pasaran penyempurnaan automotif global dijangka mendapat daya tarikan, berkat penggunaannya secara meluas oleh kedai-kedai badan dan pembaiki untuk memberikan penampilan baru kepada kenderaan.

Pada masa yang sama, pelapis ini membantu mencegah kakisan dan karat. Fortune Business Insights ™ mengeluarkan maklumat ini dalam laporan yang akan datang yang berjudul “Saiz Pasaran Top Automotif, Pangsa dan Analisis Industri”,

Menurut resin (poliuretana, alkyd, akrilik, lain-lain), menurut teknologi (berasaskan air, Desolventizing, dll. ), berdasarkan jenis pelapisan (pernis, primer, primer, aktivator dan pengisi), berdasarkan aplikasi (mobil penumpang, kenderaan komersial, dll.) dan ramalan wilayah, 2020-2027 “.

Laporan tersebut menyebutkan lebih lanjut, Permintaan untuk perbaikan kereta bergantung pada tempat letak kereta, kadar kemalangan, dan kekerapan penyelenggaraan.

Aplikasi industri kimia global berkisar dari pembersih institusi hingga peralatan perubatan dan kenderaan. Terlepas dari jalan terakhir wabak COVID19, industri dapat Mengharapkan kesan jangka panjang yang tidak dapat dielakkan.

Laporan tepat kami akan membantu eksekutif syarikat kimia menilai bagaimana mencari peluang baru dan bagaimana mempercepat pertumbuhan. Kami menjalankan penyelidikan primer dan sekunder yang mendalam. Yang terakhir memuat ulasan literatur teknikal dan komersial.

Segmen pasaran mana yang akan menerajui pasaran pada tahun-tahun mendatang? Syarikat mana yang baru-baru ini memperoleh pendapatan tertinggi? Berapakah anggaran harga, sejarah dan semasa pasaran global? Semasa COVID19, bagaimana syarikat besar akan meningkatkan penjualan cat refinish automotif?

Pemacu dan kekangan meningkatkan kos alat ganti kenderaan tempatan untuk mendorong pertumbuhan kenaikan kos alat ganti kenderaan tempatan diharapkan dapat mendorong pertumbuhan pasaran kilang automatik pada tahun-tahun mendatang.

Pada masa yang sama, pelaksanaan undang-undang keselamatan jalan raya baru dan semakin meningkatnya populariti sistem bantuan pemandu lanjutan (ADAS) akan merangsang permintaan untuk memperbaiki kenderaan.

Di samping itu, trend personalisasi produk dan personalisasi menyebabkan permintaan yang tinggi untuk kenderaan yang diperibadikan dalam industri automotif. Pelanggan hari ini mencari penampilan moden kenderaan mereka dan oleh itu menggunakan pengilangan kenderaan.

Selain itu, sekiranya berlaku kecelakaan, orang cenderung menyesuaikan kenderaan mereka untuk mempertahankan nilai penjualannya. Walau bagaimanapun, lapisan ini sering mengandungi bahan kimia beracun yang boleh menyebabkan bahaya kepada alam sekitar. Ini akan menghalang pertumbuhan.

Analisis Wilayah Rantau Asia-Pasifik mendominasi. Didorong oleh bilangan kereta yang semakin meningkat,
Wilayah Asia Pasifik dijangka menyumbang bahagian terbesar dalam pasaran pengilangan automotif dalam masa terdekat. Peningkatan ini disebabkan oleh peningkatan jumlah kereta di wilayah ini.

Selain itu, di negara-negara membangun, infrastruktur jalan masih dalam pembinaan. Ini akan meningkatkan lagi permintaan untuk produk cat automotif. Sebaliknya, kerana permintaan untuk pembaikan kereta lama yang semakin meningkat, Amerika Utara akan terus meningkat.

Di Eropah, kerana kehadiran sebilangan besar pengeluar kereta terkenal di rantau ini, pasaran kilang automotif akan berkembang dengan pesat. Pada masa yang sama, disebabkan oleh peningkatan pelancongan dan peningkatan penjualan kereta terpakai, peningkatan penggunaan teksi akan menyokong pertumbuhan.

Oleh kerana permintaan tinggi untuk kenderaan komersial di rantau ini, Amerika Latin dijangka berkembang dengan ketara. Ini disebabkan oleh pengembangan industri perlombongan. Akhirnya, Timur Tengah dan Afrika akan berkembang pesat kerana peningkatan jumlah kemalangan kenderaan di rantau ini.

Pemain utama memberi tumpuan kepada penyediaan penyelesaian dalaman kepada syarikat-syarikat terkemuka. Pasaran adalah rumah bagi banyak pengeluar automotif serantau dan global yang sentiasa berusaha untuk mendapatkan kelebihan daya saing.

Untuk tujuan ini, mereka melaburkan banyak wang untuk mengembangkan kapasiti pengeluaran. Yang lain menandatangani perjanjian dengan syarikat yang diiktiraf untuk menyediakan produk dalaman. Berikut adalah dua perkembangan industri terkini:

Februari 2020 – Akzo Nobel dan BMW Group menandatangani perjanjian untuk menyediakan kilang automotif yang terakhir di 44 lokasi di seluruh dunia. Ini akan membolehkan Akzo menggunakan jenama Sikkens dan Lesonal untuk melakukan pembaikan cat di cawangan BMW.

Disember 2019: BASF melabur di pangkalan pelapisnya di China untuk mengembangkan kapasiti pengeluaran. Kemudahan yang ditingkatkan akan memulakan pengeluaran pada tahun 2022. Kapasiti tambahan ini akan membantu syarikat menyokong pelanggan dan pertumbuhan pasaran di rantau ini. – Malaysia Harian

Ringkasan – Malaysia Harian

Sumber Rujukan – Berita Harian | Harian Metro | Utusan Utama | Malaysiakini | Bernama | TheStar


Jika Like & Share ke Media Sosial Anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *