“Remy Ishak & Ezza Yusof” – Kahwin sabtu ni.

Ezza Yusof ‘ikat’ hati Remy Ishak ke jinjang pelamin

Jika Like & Share ke Media Sosial Anda

Ini adalah kenyataan yang diakui oleh Remy Ishak itu ketika dia memilih bekas tunangnya Ezza atau Roszaliza Yusof sebagai pasangan hidupnya.

Menurut Remy atau nama sebenarnya, Mohamed Zarime Ishak, 39 tahun, dan kebaikan mengenalnya selama lapan tahun sudah cukup bagi seorang wanita untuk mengenalinya, bukan hanya sebagai selebriti.

Artikel berkaitan: Remy Ishak berkahwin Sabtu ini. Hati Ezza Yusof memilih “Saya tahu yang baik dan yang buruk”. Walaupun dia bertemu wanita lain setelah perceraian pada tahun 2019, Remy mengatakan bahawa Ezza masih bersamanya ketika dia jatuh. sekitar mawar.

“Perjalanan lapan tahun kami … Saya selalu memberitahu diri saya bahawa saya memerlukan seseorang untuk memahami dan memahami saya.

“Kami tidak hanya mengenalnya Remy Ishak, tetapi juga Zalimie Ishak. Sepanjang kami mengenalnya, dia tentu manis. Pelbagai perkara telah berlaku dalam hubungan kami.

“Tiga tahun pertama sungguh menyedihkan. Tahu … Kami berpisah selepas itu, dan saya juga putus. Orang lain juga mempunyai kenalan, tetapi mereka tidak serasi.

“Setiap kali saya mempunyai masalah, saya jatuh, dan ketika bangun, Ezza selalu berada di sisiku. Orang yang dapat memahami dan memahami saya adalah Ezza … dia adalah orang itu,” katanya.

Pada hari Khamis, Remy akhirnya mengumumkan bahawa dia akan menikahi gadis pilihannya pada hari Sabtu, yang juga bekas tunangnya, Eza Yusoff.

Mstar.com

Remy mengatakan bahawa perkahwinan itu akan diadakan di belakang pintu tertutup di sebuah tempat di ibu negara kerana negara ini masih dalam tahap Rancangan Pemulihan Nasional (PPN).

Pada waktu yang sama, Remy mengakui bahawa dia pernah mengalami pemerintahan perkahwinan kerana perceraian orang tuanya.

“Saya mahu hubungan kekal hingga akhir hayat saya. Saya dilahirkan oleh ibu bapa yang berpisah. Perceraian adalah trauma bagi saya.

“Saya tidak mahu hal yang sama terjadi pada saya. Oleh itu, mesti ada kepercayaan dan kesetiaan dalam hubungan.

“Pada mulanya saya bimbang dia tidak akan memahami saya. Berdasarkan karier saya, saya tidak faham bahawa masyarakat membicarakan perkara yang tidak ada. Alhamdulillah, saya faham,” katanya.

Remy dan Ezza pernah berkahwin sekali pada tahun 2017, tetapi hubungan mereka putus pada tahun 2019.
Namun, setelah Remy meraikan kejutan ulang tahun Ezza di sebuah restoran, hubungan mereka dikatakan telah pulih tahun ini.

Pada masa yang sama, pelakon teater keluarga Baharton mendedahkan bahawa Ezza selalu menyokongnya dan terus berhubung dengan dunia nyata.

  • “Saya memerlukan seseorang yang dapat menyokong bukan sahaja dunia yang menarik, tetapi juga keperibadian saya. Ezza menganggap saya sebagai tahap yang sama … Dia adalah manusia, saya manusia.

“Tidak perlu diperlakukan seperti VIP Saya. Ketika saya merasa seperti berada di tahap tinggi, itu akan menarik saya dan meletakkan saya di tanah,” katanya.

Ringkasan – Malaysia Harian

Sumber Rujukan – Berita Harian | Harian Metro | Utusan Utama | Malaysiakini | Bernama | mStar


Jika Like & Share ke Media Sosial Anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *