WWE SummerSlam 2021: Keputusan, Brock Lesnar dan Becky Lynch

WWE SummerSlam

WWE SLAM

Jika Like & Share ke Media Sosial Anda

Tahun ini SummerSlam dipenuhi dengan kejutan. Bukan sahaja Becky Lynch kembali, tetapi Brock Lesnar juga kembali. Pertunjukan itu berakhir dengan Lesnar – kini menggunakan manbun, mungkin kejutan terbesar dari semua – menghadapi Roman Reigns. 

WWE melihat CM Punk dan kaunter SummerSlam AEW dengan Brock Lesnar.

Ini adalah akhir yang besar hingga malam yang besar. Roman Reigns menyematkan John Cena dalam acara utama SummerSlam yang hebat, dan kami juga harus melihat pertarungan yang cemerlang antara Edge dan Seth Rollins. 

Sudah tentu, itu bukan pemenang demi pemenang, kerana banyak perlawanan mengalami kekurangan masa. Terlalu banyak perlawanan, terlalu sedikit ruang pada kad: Salah satu bahagian terbaik dari era pandemi adalah acara bayar per tontonan dengan hanya lima atau enam perlawanan, sementara SummerSlam mempunyai 10 . 

summerslam
Brock Lesnar vs Becky Lynch

Brock Lesnar kembali

Seperti yang ditunjukkan oleh Reigns di atas badan Cena setelah acara utama, muzik Brock Lesnar memukul. Dan gelombang besar: Lesnar kini mempunyai roti. Lesnar datang ke gelanggang, dan Michael Cole menunjukkan bahawa Paul Heyman telah melihat hantu. Kami mendapat pandangan singkat antara Reigns dan Lesnar sebelum Reigns membuat jalan keluar. 

Roman Reigns mengikat John Cena

Seperti acara utama Reigns yang lain, ini bermula perlahan. Reigns mengalahkan Cena ke bawah, sampah membicarakannya secara meluas sambil melakukannya, ketika Cena cuba menangkap Reigns dengan pelbagai kejutan. 

Cerita yang akan dilangsungkan adalah bahawa Cena tidak perlu menguasai Reigns, dia hanya perlu mencubanya selama tiga saat untuk membuat sejarah. 

Ada momen hebat awal di mana Cena melakukan pukulan bahu klasiknya, tetapi Reigns menghiasnya dengan tangan kanan yang keras. Ini adalah saat yang hebat “kita berada di era baru sekarang” – walaupun Cena memukul urutannya beberapa minit kemudian. 

Sekali lagi, ada pertukaran besar di sana di mana Cena pergi untuk ejekan “Anda tidak dapat melihat saya” dan Reigns menyambarnya tersedak guillotine.

Ringkasan – Malaysia Harian

Sumber Rujukan – Berita Harian | Harian Metro | Utusan Utama | Malaysiakini | Bernama


Jika Like & Share ke Media Sosial Anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *